Sunday, June 5, 2022

Iulia Vântur

Iulia Vântur a revenit în România și Salman Khan a rămas în India. Discover Iulia Vanturs Biography Age Height Physical Stats DatingAffairs Family and career updates.


Pin On Exotic Excursion

Într-un interviu pentru impactro românca a atins și subiectul legat de o eventuală nuntă cu vedeta de la Bollywood.

. 2 days agoFrumoasa Iulia Vântur a plecat din România în India acolo unde ar fi adunat o avere de peste 10 milioane de euro. Într-un interviu pentru Fanatik Iulia Vântur și-a deschis sufletul și a povestit unde dorește să-și petreacă luna de miere. 24 iulie 1980 Iași România este o prezentatoare de televiziune model actriță și cântăreață română remarcată îndeosebi pentru rolul de coprezentator al unuia dintre cele mai populare și longevive show-uri TV live din România Dansez pentru tine alături de Ștefan Bănică JrTimp de 10 ani a fost prezentatoarea știrilor PRO TV din 2006 devenind.

Deși cu o agendă extrem de ocupată Iulia Vântur a onorat invitația de a participa la petrecere VIVA. 2 days agoIulia Vântur a părăsit România acum mai bine de un deceniu când Bollywood-ul i-a devenit a doua casă. Iulia Vântur a vorbit și de viitoare proiecte și nu s-a ascuns de faptul că ar vrea să se întoarcă în România.

Learn How rich is She in this year and how She spends money. 2022 bifând prima apariție la evenimentul nostru după 3 ani. De fiecare dată când se întoarce Iulia Vântur 42 de ani în ţară este sărbătoare.

14 hours agoEXCLUSIV Iulia Vântur revenire spectaculoasă în televiziune. 1 day ago520 citiri. So the woman is Romanian and can speak Romanian but is fluent in English.

Cariera sa este legată de postul de televiziune Pro TV unde a fost corespondent în Iași. S-a născut pe 24 iulie 1970 în Iași. Also learn how She earned most of networth at the age of 41 years old.

Iulia Vântur apariție de senzație la Petrecerea VIVA. Și-a început cariera ca fotomodel în Iași câștigând mai multe premii pentru cel mai bun model. Blondina a precizat că va veni acasă dacă va trebui să muncească aici.

19 hours agoIulia Vântur a făcut dezvăluiri despre viața pe care o duce în India departe de părinți despre Bollywood dar și despre visurile ascunse pe care le are. Iulia Vântur s-a făcut remarcată în televiziune în rolul de co-prezentatoare a uneia dintre cele mai longevive emisiuni Dansez pentru tine de la Pro TV. Sunt deschisă spre proiecte care să mi se potrivească să fie frumoase să fie de amploare.

De la primii pași făcuți pe covorul roșu vedeta a declanșat blițurile aparatelor foto pentru că. Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi România într-o familie modestă de oameni intelectuali. Iulia Vântur este o vedetă de televiziune din România stabilită în India.

Până să plece tocmai în India moldoveanca a prezentat Știrile Pro TV dar și multe emisiuni în. A lot has been said and written about Salman Khans alleged affair with Romanian model and Television presenter Iulia Vantur. Blestemul tezaurului Cloșca cu puii de aur.

Blonda este în continuare îndrăgită pe plaiurile mioritice însă în momentul plecării era omniprezentă. Deși avea o carieră în plină ascensiune în televiziunea autohtonă prezentatoarea TV a ales să renunțe la show-ul Dansez pentru tine pe care îl prezenta alături de Ștefan Bănică dar și la știrile Pro TV pentru o carieră la Bollywood. Strălucitoare și parcă mai frumoasă ca niciodată Iulia Vântur a apărut la petrecerea VIVA.

Iulia Vântur ar vrea să se întoarcă în România. Este una dintre cele mai premiate personalităţi TV din. A prezentat ştirile la Pro TV timp de 10 ani şi a fost colega lui Ştefan Bănică Jr în cel mai longeviv produs TV al trustului din Pache Protopopescu Dansez pentru tine.

În cazul în care se va căsători. She has loved and played plays since childhood. Acum fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine a început o nouă viață în India unde a devenit rapid una dintre cele mai iubite vedete de la Bollywood.

Fosta prezentatoare tv actualmente actriţă şi cântăreaţă în India a atras toate privirile la un eveniment monden de zilele trecute și a dezvăluit în. Iulia Vantur was born on 24 July 1980 in Iași Romania is a Playback singer. For the annual party held by Viva organized at the Diplomatic Club in Bucharest the dress code was Colors in your eyes so the stars presented.

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vântur 41 de ani a vorbit la un eveniment monden din România despre viața sa în India alături de faimosul actor Salman Khan 56 de ani. Vantur completed his studies by earning a law degree. 10 hours agoIulia Vântur spune că nu vrea să se mărite dar vorbește de luna de miere.

Găzduia unul dintre cele. Iulia Vantur was born on July 24 1980 40 as of 2020 From Iasi Romania. 1 day agoIulia Vântur a renunțat la România în urmă cu ani de zile și ajunge în țară doar ocazional pentru a se întâlni cu cei dragi sau pentru a participa la diverse evenimente.

Iulia Vantur is a famous singer model and actress from Iasi Romania. Vedeta nu uită de unde a plecat mai ales că punctul de start a fost unul extrem de ofertant.


Iulia Vantur Was Born At Iași Romania Iulia Vantur Is Actress Model And Tv Presenter By Profession Find Ou Salman Khan Hottest Celebrities Bollywood Gossip


Iulia Vantur On Instagram U Ve Captured So Well The Mood Of That Moment Tomarvikas15 Thank U For Lovely Pictures It Is As Goo Beauty Hair Hair Styles


Salman Khan Introduces New Girlfriend Iulia Vantur Bollywood Super Star Salman Khan Introduces His New Girl Friend Romanian B New Girlfriend Ex Girl Bollywood


Iulia Vantur Was Spotted Outside A Salon In Bandra Wearing A Printed Dress Fashion Bollywood Fashion Dresses


Salman Khan S Rumoured Ladylove Iulia Vantur To Host A Docu Series Based On The Star S Life Salman Khan Actresses Beautiful Actresses


Pin On Celebrity Height Weight Bra Pics Profile


Iulia Vantur On Instagram Peace That S The Ultimate Goal Peace Will Take Care Of Everything Else Iuliavantur Peace Peace Instagram Take Care


Iulia Vantur On Instagram This Was A Lovely Experience More Coming Soon Repost Andramanea Backstage With Beautiful V Beautiful Lovely Instagram


Iulia Vantur Boyfriend Iulia Vantur Salman Khan Iulia Vantur Net Worth Iulia Vantur Songs Iulia Vantur Instagram Outdoor Photoshoot Photoshoot Celebrities


Pin On Iulia Vantur


Iulia Vantur Rochie Cristina Savulescu Elle Ro Rochii Rochie De Mireasă Rochii Elegante


This Picture Of Iulia Vantur With A Small Kid Is Going Viral Viral Kids Picture


Heres What Iulia Vantur Has To Say About Her Wedding Rumours With Salman Salman Khan Bollywood Nick Carter


Iulia Vantur On Instagram Now It S All We Have Enjoy Now Be Fully Present In Your Life Saturday Iuliavantur Now Enjoy Instagram Beauty Enjoyment


Iulia Vantur In Maroon Saree At Red Carpet Of The Mirjan Fashion Show 2018 Saree Designs Pretty Dresses Maroon Saree


Iulia Vantur On Instagram It S All About What U Understand From What U Read From What U Learn I M Excited About The Jackstal Understanding Reading Excited


Iulia Vantur Beauty Women Fashion


Iulia Vantur To Make Her Bollywood Debut With Prem R Soni S Laila Majnu Bollywood Bollywood News Bollywood Movie


Salman Khan S Rumoured Girlfriend Iulia Vantur Is Back In Town Salman Khan Bollywood Khan

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya